Voor wie?

Sodego is ook jouw vertrouwde softwarepartner. Of je nu je alleen, met 1 of 100 werknemers werkt; als je nood hebt aan efficiënte en geautomatiseerde bedrijfsprocessen en als standaardsoftware niet voldoet dan zijn wij er voor jou. Sinds 2015 bouwden we expertise op in diverse sectoren: van tuinbouw en automotive tot transport, afvalbeheer en alles daartussen. Wij kennen jouw sector bijna zo goed als jijzelf.

Food

Voor een producent in de tuinbouw gingen we all-in. We ontwierpen en implementeerden software voor elk facet van alle bedrijfsprocessen. Van HR tot R&D. Van Verkoop en logistiek tot de aansturing van watertoevoer, verlichting en meer. We bouwden ook hightech sensoren, en IOT toepassingen van het microprocessorniveau tot de front-end.

Automotive

Kwaliteit is van het grootste belang in de automotive. De oplossingen van Sodego dragen daar dagelijks toe bij. We ontwikkelden een oplossing voor de kwaliteitscontroles van cameradetecties en verschroevingen. Maar dat is niet alles: we ontwikkelden ook een intelligente telefooncentrale voor een grote autoverdeler.

Transport

In de logistiek staat of valt alles met een goede planning. Daar werken wij graag aan mee. Voor een transportfirma ontwikkelden wij een volledige planningsoftware op maat. Maar we gingen nog verder en rustten de trailers uit met sensoren die de planners de juiste, realtime informatie bezorgen. Het resultaat? Stipte transporten zonder fouten.

Waste

Ook de afvalverwerkingssector heeft voor ons weinig geheimen. Zo bouwden we een overkoepelend softwarepakket voor een betonrecyclage centrale. Deze oplossing automatiseert de communicatie tussen de verschillende softwarepakketten en zorgt voor tijd- en efficiëntiewinst.

Onze cases

Ben je geïnteresseerd in de databases die we ontwikkelden voor onze klanten en hoe zij er dagelijks betere resultaten mee boeken? In onze cases leer je er alles over.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je alles weten over ons werk en de laatste ontwikkelingen in onze sector?
Lees je graag onze cases en blogs? Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte.