Werken bij Sodego

Ben jij een IT-generalist? Iemand met een brede kijk op software en gebeten door het verbeteren van bedrijfsprocessen. Zie je jezelf databases, software, elektronica en andere oplossingen ontwikkelen? Ben je op zoek naar beter en efficiënter dan wat je vandaag op de markt vindt?

Als je op elke vraag ja kon antwoorden en je bent daarnaast ook een teamspeler die een familiale sfeer weet te appreciëren, dan ben je helemaal klaar om te werken bij Sodego. Neem een kijkje bij onze vacatures en wie weet mogen we je snel verwelkomen.

Spontane sollicitatie

Vind je jouw droomjob niet tussen onze vacatures? Laat je dat vooral niet tegenhouden om spontaan te solliciteren. Ben je er van overtuigd dat je ons naar een hoger niveau kan tillen? Neem contact op en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team.

Stage aanvragen

Heb jij een passie voor software en ben je gebeten om te leren? Geloof je in maatwerk en durf je al eens een uitdaging aangaan? Dan ben jij misschien wel de stagiair(e) die wij zoeken. Laat van je horen en misschien kunnen wij jou wel een unieke leerervaring bieden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je alles weten over ons werk en de laatste ontwikkelingen in onze sector?
Lees je graag onze cases en blogs? Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte.